οὐ γὰρ δυνάμεθά τι κατὰ τῆς ἀληθείας, ἀλλ᾿ ὑπὲρ τῆς ἀληθείας. (Β΄ Κορινθίους 13,8)

25.1.10

«Μηδενική ανοχή στη λαθρομετανάστευση»

Μπήκαμε στην ιστοσελίδα δημόσιας διαβούλευσης του Υπουργείου Εσωτερικών και ρίξαμε μια ματιά στα σχόλια (όσα γλίτωσαν από την πράσινη λογοκρισία) για τον κώδικα ιθαγένειας. Μεταξύ των άλλων, ξεχωρίσαμε το παρακάτω που το υπογράφει ο Στέφανος Δ.:

"Αγαπητοί πολιτικοί από όλα τα κόμματα, αγαπητή διαχρονικά διαλυμένη κρατική μηχανή, ΜΚΟ και λοιποί παρατρεχάμενοι.

Είναι γνωστή σε όλους μας η προχειρότητά σας και η απόλυτη ανικανότητά σας να παράγετε έργο και να επιλύσετε ζητήματα που τυρρανούν τους έλληνες πολίτες για τόσα χρόνια που είσαστε στην εξουσία.

Τεράστιες και εγκληματικές είναι και οι ευθύνες και των δύο κυβερνητικών κομμάτων για την χαοτική κατάσταση της λαθρομετανάστευσης με θύματα αλλοδαπούς και Έλληνες και με δεκάδες νεκρούς ανάμεσά τους.

Αυτή η ανυπαρξία έργου που έχετε επιδείξει για τόσα πολλά χρόνια αποδεδειγμένα πλέον σας καθιστά ακατάλληλους όχι μόνο να εφαρμόσετε οποιαδήποτε πολιτική σχετικά με τη μετανάστευση, αλλά ακόμα και ανίκανους να έχετε το παραμικρό ενδιαφέρον τόσο για τους αλλοδαπούς όσο και για τους Έλληνες.

Κύριοι της παρούσας κυβέρνησης.
Δεν πιστεύουμε στις υποσχέσεις σας για την ένταξη ή την ενσωμάτωση των μεταναστών που έχετε νομιμοποιήσει, ούτε ότι ενδιαφέρεστε για την καταπολέμηση της μαύρης εργασίας. Απόδειξη είναι η κατάσταση που έχετε διαμορφώσει για την νεολαία μας.

Δεν πιστεύουμε πως επιθυμείτε τίποτα περισσότερο από την εξασφάλιση μερικών χιλιάδων ψήφων.

Δεν πιστεύουμε ότι θα κλείσετε τα σύνορα και ότι θα σταματήσετε τη λαθρομετανάστευση.
Αντίθετα εκφράζονται προθέσεις από συμβούλους σας για την καθολική απόδοση ασύλου σε όλους τους λαθρομετανάστες.

Για να μην αναγκαστείτε να πολιτογραφήσετε 4 εκατομμύρια αλλοδαπούς μέχρι το 2017, κάντε μια απογραφή των λαθρομεταστών πριν δώσετε απλόχερα τις ιθαγένειες.

Αποσύρετε το νομοσχέδιο.

Φροντίστε τα γραφειοκρατικά των παιδιών των μεταναστών που έχουν γεννηθεί εδώ, έτσι ώστε να μην έχουν κανενός είδους περιορισμούς.

Καταμετρήστε τους αλλοδαπούς και ανακοινώστε στον ελληνικό λαό τον συνολικό αριθμό τους. (Αν τολμάτε)

Ανοίξτε την συζήτηση για το μεταναστευτικό και προκηρύξτε δημοψήφισμα για να αποφασίσει ο ελληνικός λαός αν επιθυμεί να παραμείνει ελληνικός ή να μετατραπεί σε κάτι άλλο.

Σεβαστείτε την απόφαση του ελληνικού λαού και εφαρμόστε αυτά που υποσχεθήκατε. «Μηδενική ανοχή στη λαθρομετανάστευση».
Δεν έχουμε καιρό για χάσιμο. Η χώρα βρίσκεται σε μια πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Πιστεύουμε πως όλες αυτές οι επιλογές σας θα δημιουργήσουν τεράστια προβλήματα στην Ελλάδα που θα χάσει την κυριαρχία της.

Πιστεύουμε πως η χώρα έχει παραδοθεί σε χέρια ονειροβατούντων που θέλουν να την αλλάξουν σύμφωνα με τα δικά τους γούστα, ενάντια στις θελήσεις του ελληνικού λαού και αγνοώντας το πόσο αίμα έχει χυθεί ακόμα και μεταξύ ομοεθνών σε αυτή την εκρηκτική περιοχή των Βαλκανίων.

Και κλείνω με τα δικά σας λόγια κύριε Παπανδρέου τα οποία προεκλογικά, σε αρκετούς ίσως να ακούστηκαν πειστικά:

«Η απουσία πολιτικής της ΝΔ έχει κάνει την κοινωνία μας ξέφραγο αμπέλι. Και αυτή την ανομία την ζούμε όλοι. Την ζούμε στην Ομόνοια, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, στην Κυψέλη και την Πάτρα, από το Αγαθονήσι μέχρι τον Άγιο Παντελεήμονα και τόσες άλλες περιοχές της χώρας μας. Και εδώ δεν πάει άλλο. Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε.»

Αν το πιστεύετε, πράξτε το σωστό τώρα!"

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στη δημόσια διαβούλευση για το μεταναστευτικό, μπορούν να υποβάλουν τα σχόλιά τους ΕΔΩ.