οὐ γὰρ δυνάμεθά τι κατὰ τῆς ἀληθείας, ἀλλ᾿ ὑπὲρ τῆς ἀληθείας. (Β΄ Κορινθίους 13,8)

8.3.10

Κατέβασε τα ρολά η κυβέρνηση...

Εξω από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους παραμένουν οι πρώην εργαζόμενοι στην Ολυμπιακή, με αποτέλεσμα η οδός Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας να παραμένει κλειστή για 5η συνεχόμενη ημέρα δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στην κυκλοφορία των τροχοφόρων. Οι διαδηλωτές διεκδικούν τις αποζημιώσεις τους που δεν τους έχουν καταβληθεί καθώς δεν έχει υπογραφεί η σχετική υπουργική απόφαση.

Οι διαδηλώσεις συνεχίζονται και έξω από το εθνικό τυπογραφείο, το οποίο τελεί υπό κατάληψη προκειμένου να μην τυπωθεί ο νόμος με τα νέα οικονομικά μέτρα.

Απεργία στις 11 Μαρτίου αποφάσισαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για τα οικονομικά μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση. Στο μεταξύ, Δευτέρα και Τρίτη απεργούν οι εφοριακοί. Δίωρες στάσεις εργασίας, από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, θα πραγματοποιούν από τις 8 Μαρτίου έως την ερχόμενη Παρασκευή, οι δικαστικοί υπάλληλοι, σε 4ωρη στάση εργασίας προχωρούν την Τετάρτη οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ.

Συγκέντρωση στο πεδίον του Άρεως και πορεία στο κέντρο της Αθήνας διοργανώνει σήμερα στις 6.30 μ.μ. το ΠΑΜΕ.

Κλειστοί θα παραμείνουν οι ΧΥΤΑ όλης της χώρας έως την Πέμπτη.

Το απόγευμα συνεδριάζει η ομοσπονδία βενζινοπωλών προκειμένου να αποφασίσει 48ωρη απεργία στα πρατήρια όλης της χώρας, την ώρα που οργιάζει η κερδοσκοπία στα καύσιμα.

Μόνο οι πάσης φύσεως κακοποιοί εξακολουθούν να "εργάζονται" κανονικά...