οὐ γὰρ δυνάμεθά τι κατὰ τῆς ἀληθείας, ἀλλ᾿ ὑπὲρ τῆς ἀληθείας. (Β΄ Κορινθίους 13,8)

11.3.10

Προσοχή στους "προβατόσχημους" λύκους!

Το καλό blog ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δημοσιεύει ανάρτηση στην οποία πολύ σωστά επισημαίνεται η ύπαρξη παραπλανητικών ιστολογίων τα οποία δήθεν έχουν αποδυθεί σε έναν αντι-νεοταξικό αγώνα, αλλά πραγματικός τους σκοπός είναι να προκαλέσουν σύγχυση στον αναγνώστη. Πώς όμως θα ξεχωρίσουμε το κίβδηλο από το πραγματικό, το μολυσμένο από το καθαρό, το σκοτάδι από το φως; Δεν είναι πάντα εύκολο...

Είναι γνωστή η ιδιότητα των δυνάμεων της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" να φορούν οποιοδήποτε ένδυμα θα τους κάνει δυσδιάκριτους ή ακόμα και αόρατους. Αυτές οι τεχνικές διείσδυσης είναι γνωστές και όντως είναι πολύ δύσκολο μερικές φορές να αντιληφθείς τον πραγματικό ρόλο κάποιου, ειδικά όταν πρόκειται για blogger. Όπως και νά ΄χει, οι προβοκάτορες και οι κάθε είδους πράκτορες έκαναν κάνουν και θα κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα, να θολώνουν δηλαδή τα νερά, να δημιουργούν συνθήκες σύγχυσης, να μπερδεύουν.

Εμείς που δεν έχουμε παρά μόνο τη διάθεση να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο σε αυτό το δύσκολο αγώνα και να αφυπνίζουμε αφυπνιζόμενοι, είμαστε σαφώς ευάλωτοι αλλά όχι και ηλίθιοι ώστε να μην μπορούμε να ξεχωρίζουμε το φώς απο το σκοτάδι. Γι΄αυτό παλεύουμε απο αυτό το μετερίζι κι όχι για να εκτονωθούμε παριστάνοντας τους δημοσιογράφους ή τους πεφωτισμένους αναλυτές.

Δεν υπάρχει τρόπος ή ασφαλής μέθοδος για να καταλάβεις εξ αρχής κάποιον προβατόσχημο λύκο ειδικά αν βρίσκεται πίσω απο ένα πληκτρολόγιο. Αυτό που λέμε σε όλους τους φίλους μας είναι ότι τα λόγια που βγαίνουν απο την καρδιά αναπαύουν, ακόμα κι αν δημιουργούν αναταράξεις σε λιμνάζοντα νερά. Δεν σκοτίζουν την κρίση του αναγνώστη με αντιφατικές αποκαλύψεις, ούτε μπερδεύουν με συγχισμένες αναλύσεις. Αν σε ένα ιστολόγιο που ισχυρίζεται ότι είναι αντι-νεοταξικό, δεν δείτε ούτε μια αναφορά στην αντιρρητική δύναμη της Ορθόδοξης πίστης και ο Χριστός είναι απών, τότε θα πρέπει να είσαστε επιφυλακτικοί και συγκρατημένοι, όχι ότι οι πεμπτοφαλαγγίτες της Νέας Τάξης δεν παριστάνουν ακόμα και τους ορθοδόξους (εδώ είδαμε να χρησιμοποιούν αντινεοταξικές κορώνες και τη λέξη "ορθόδοξος" ακόμα και νεοειδωλολάτρες προκειμένου να υφαρπάξουν την ψήφο των αφελών), ωστόσο αυτό είναι ένα βασικό κριτήριο για να καταλάβεις ότι...κάτι δεν πάει καλά.

Δεν είναι δυνατόν να υπάρξει υγιής αντινεοταξικός λόγος αν είναι πνευματικά αφυδατωμένος και εθνικά απονευρωμένος. Το να δηλώνεις αντίπαλος της "Νέας Τάξης" χωρίς να καταγγέλλεις π.χ το δομικό της συστατικό που είναι το ηλεκτρονικό φακέλωμα και η αριθμοποίηση του ανθρώπινου προσώπου (ΑΜΚΑ, νέες ταυτότητες), αποτελεί δείγμα ότι ο λόγος σου είναι παραπλανητικός για τους πολλούς και ανυποψίαστους και απολύτως ακίνδυνος γι' αυτούς που δήθεν πολεμάς.

Σύντομα όταν η "Νέα Τάξη Πραγμάτων" θα δείξει το πραγματικό της πρόσωπο και δεν θα έχει ανάγκη πλέον πολιτικών ή ιδεολογικών επικαλύψεων, ο κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του και οι πραγματικοί αντιρρησίες συνείδησης και γνήσιοι αντι-νεοταξικοί αγωνιστές θα τραβήξουν το δρόμο του μαρτυρίου.

Πηγή