οὐ γὰρ δυνάμεθά τι κατὰ τῆς ἀληθείας, ἀλλ᾿ ὑπὲρ τῆς ἀληθείας. (Β΄ Κορινθίους 13,8)

21.1.10

Ξένος τραυματίζει ξένη στη Βικτώρια!

Στη σημερινή πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του κ. Αυτιά παρουσιάστηκε Ρωσίδα υπήκοος η οποία χτες τα μεσάνυχτα στον ΗΣΑΠ της πλατείας Βικτωρίας κατακρεουργήθηκε στα χέρια (400 ράμματα!) από κακοποιό που τελικά της άρπαξε την τσάντα.

Η άτυχη γυναίκα, η οποία μάλιστα είναι πιανίστα, ανέφερε ότι ο κακοποιός ήταν ΞΕΝΟΣ (ως θύμα αισθάνθηκε φαίνεται Ελληνίδα!), αλβανικής ή ιρακινής καταγωγής, και της έλεγε: "τζάντα! τζάντα!"

Ο παριστάμενος δημοσιογράφος κ. Γιάννης Λοβέρδος, προφανώς ενοχλημένος από την αποκάλυψη της εθνικότητας του δράστη, εξεμάνη όχι για τη σοβαρή κακοποίηση της γυναίκας, αλλά επειδή ο δημοσιογράφος κ. Αθηναίος ανέφερε ότι το συμβάν δεν θα περάσει έτσι γιατί το θύμα θα καταφύγει στην προστασία της ρωσικής πρεσβείας!

Το ερώτημα για τους πολίτες αυτής της χώρας - Έλληνες και ξένους - είναι ποιος τελικά θα τους προστατεύσει από τις ορδές των πάσης φύσεως και εθνικότητας κακοποιών, που τους αφαιρούν το αυτονόητο δικαίωμα να κυκλοφορούν με ασφάλεια στον δρόμο και να κοιμούνται ήσυχοι στο σπίτι τους;

Ο κ. Χρυσοχοϊδης; Ή ο κ. Λοβέρδος;