Σελίδες

οὐ γὰρ δυνάμεθά τι κατὰ τῆς ἀληθείας, ἀλλ᾿ ὑπὲρ τῆς ἀληθείας. (Β΄ Κορινθίους 13,8)

6.3.10

Η ελληνική παιδεία στη Νέα Εποχή

Διαμαντοπούλου-Δραγώνα: Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται...

Όταν η κ. Διαμαντοπούλου έλιωνε σόλες παπουτσιών για να μπαινοβγαίνει στις μυστικού περιεχομένου συνεδριάσεις της λέσχης Μπίλντερμπεργκ,νομίζετε ότι το έκανε για να χάσει κιλά ή για να διατηρήσει τη φόρμα της;

Ήταν για εκείνη, μια επίπονη αλλά αναγκαία ...διαδικασία προκειμένου να αποφοιτήσει με επιτυχία απο αυτό το ταχύρυθμο σχολείο της "Νέας Τάξης Πραγμάτων".

Με αυτά τα "προσόντα" ήταν εξασφαλισμένη η απόδοσή της στην νέα αποστολή που δεν ήταν άλλη παρά η οριστική αποδόμηση της ελληνικής παιδείας.

Η πρώτη εντολή που της είχε δοθεί ήταν να αλλάξει τον τίτλο του υπουργείου.΄Ετσι το άλλοτε "Υπουργείο ΕΘΝΙΚΗΣ παιδείας και θρησκευμάτων" μετονομάστηκε εν μια νυκτί σε "Υπουργείο παιδείας, δια βίου μάθησης και θρησκευμάτων". Αυτή ήταν μια εσκεμμένη ενέργεια, ειδικής σημειολογικής αξίας, που απλώς προετοίμασε τον κόσμο, ώστε να μην εκπλαγεί με την τοποθέτηση σε "θέσεις κλειδιά" ανθρώπων που μέχρι χθές ανήκαν στον σκληρό πυρήνα των εθνομηδενιστών ή πιο απλά των στελεχών της 5ης φάλαγγας της "Νέας Τάξης Πραγμάτων".

Το "επιτελείο" συμπληρώθηκε και το μόνο που έμενε ήταν να ιδρυθεί το "Νέο Σχολείο".

Ο "οδικός χάρτης" γαι την δημιουργία αυτού του σχολείου της "Νέας Εποχής" κατατέθηκε σήμερα απο την κ. Διαμαντοπούλου η οποία χρησιμοποίησε την γνωστή πια νεοταξική στρατηγική του συγχρονισμένου αιφνιδιασμού. Τη στιγμή που η ελληνική κοινωνία προσπαθεί να συνέλθει απο την λαοκτόνα επίθεση της προχθεσινής ημέρας, η αγαπημένη κυρία της λέσχης Μπίλντερμπεργκ αναγγέλλει μια τεράστιας έκτασης εκπαιδευτική μεταρρύθμιση.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι με τις προτάσεις της γκρεμίζει τους "τοίχους" ενός παρωχημένου σχολείου. Εμείς και όλοι όσοι έχουν ανοικτά μάτια και σχετική αντιληπτική ικανότητα, καταλάβαμε ότι στην πραγματικότητα γκρεμίζεται συθέμελα όλο το οικοδόμημα της ελληνικής παιδείας.

Αυτό που ονομάζει η κ. Διαμαντοπούλου "νέο σχολείο" δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια σύγχρονη "μηχανή του κιμά" στην οποία αλέθονται με ευκολία και χωρίς πολλές σκέψεις και διαδικασίες ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Ιστορικές μνήμες, αλήθειες, αξίες όπως εκείνες της πατρίδας, της οικογένειας ή του ανθρώπινου προσώπου θα πεταχτούν σε αυτό τον κρεατόμυλο της "Νέας Εποχής" μαζί με τις "χρήσιμες γνώσεις" ώστε να προκύψει αυτός ο τοξικός νεο-εποχίτικος χυλός που θα θρέψει τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας, τα δισέγγονά μας.

Η "Νέα Τάξη Πραγμάτων" εκπαίδευσε πολύ καλά την κ. Διαμαντοπούλου, την κ. Χριστοφιλοπούλου, την κ. Θάλεια Δραγώνα και όλη την υπόλοιπη "παρέα", ώστε με την τοποθέτησή τους στο υπουργείο Παιδείας, να εξασφαλίστεί και η μακροζωϊα της παγκόσμιας αντίχριστης δικτατορίας.

Μιας δικατατορίας που θα δούμε εντός ολίγου να αποκτά σάρκα και οστά χρησιμοποιώντας μόνο το αίμα μας και φυσικά την συναίνεσή μας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: