οὐ γὰρ δυνάμεθά τι κατὰ τῆς ἀληθείας, ἀλλ᾿ ὑπὲρ τῆς ἀληθείας. (Β΄ Κορινθίους 13,8)

11.3.10

Ηλιθιότητες ή εγκληματικές πράξεις;

Του Α. Ανδριανόπουλου

Κάποιοι στην κυβέρνηση είτε έχουν χάσει την επαφή με την πραγματικότητα είτε συνειδητά υπονομεύουν τις προσπάθειες του Πρωθυπουργού. Προφανώς ενθυμούμενοι τις ιδεολογικές τους ρίζες κοροϊδεύουν τους πάντες και ...μεγαλώνουν το κράτος!

Στο νομοσχέδιο για την μετανάστευση δημιουργείται νέος δημόσιος φορέας κι αυξάνονται οι κρατικές δαπάνες. Οι εργαζόμενοι στο Εθνικό Τυπογραφείο απαλλάσσονται της περικοπής των μισθολογικών τους επιδομάτων για να διακόψουν την σχετική κατάληψη. Κοσμικό ξενυχτάδικο της Μυκόνου απαλλάσσεται της ποινής που του έχει επιβληθεί για φοροδιαφυγή - κατόπιν μεσολάβησης βεβαίως "σοσιαλιστών" μπουζουκόβιων μεγαλοσχημόνων.

Και το κορυφαίο: δίδονται μισθολογικά επιδόματα (παρά την υποτιθέμενη κατάργησή τους) σε μεγαλο - συνδικαλιστές του ΟΛΠ. Σε αυτούς δηλαδή που είχαν πρωταγωνιστήσει στην περίφημη απεργία. Και δεν συζητώ βέβαια για τον διορισμό στη Βουλή των ειδικών συνεργατών (250 τον αριθμό) όλων των κομμάτων. Εδώ ακόμη και το ΚΚΕ ξέχασε την ...ισότητα!! Αν έτσι περιμένουμε να ξεπεράσουμε την κρίση και να πείσουμε τους ευρωπαίους να ξηλωθούν για να μας βοηθήσουν, κοιμόμαστε ύπνο βαθύ...

Πηγή