οὐ γὰρ δυνάμεθά τι κατὰ τῆς ἀληθείας, ἀλλ᾿ ὑπὲρ τῆς ἀληθείας. (Β΄ Κορινθίους 13,8)

12.3.10

Μας έβαλαν τα γυαλιά οι Αλβανοί!

Οι γείτονές μας Αλβανοί φαίνεται ότι δεν δέχονται αδιαμαρτύρητα τις επιταγές και τα κελεύσματα της Νέας Εποχής και της παγκοσμιοποίησης, προκαλώντας προβλήματα και σε κάποιους δικούς μας "προοδευτικούληδες" προστάτες τους που τώρα θα πρέπει να αποδυθούν σε σκληρό αγώνα προκειμένου να τους ...βγάλουν από τον "συντηρητισμό" και τον "κοινωνικό ρατσισμό". Πώς; Μα, προσκαλώντας τους στην Ελλάδα για να τους εξηγήσουν τα ...πλεονεκτήματα της "ελευθερίας της ερωτικής επιλογής" και να τους ...μυήσουν στα μυστικά της ...οπισθοδρόμησης.

Διαβάστε την είδηση από το Αθηναϊκό Πρακτορείο:

Πορεία διαμαρτυρίας κατά της ομοφυλοφιλίας, πραγματοποίησαν, χθες, στην αλβανική πόλη Λέζα, εκατοντάδες νεαροί, κυρίως άνδρες.

Οι νεαροί, συγκεντρώθηκαν, αρχικά, στην κεντρική πλατεία της πόλης, ζητώντας την απομάκρυνση ενός παίκτη από το τηλεοπτικό πρόγραμμα «Big Brother», ο οποίος, είχε δηλώσει, δημόσια, πως είναι ομοφυλόφιλος.

Οι νεαροί δήλωσαν ότι προσεβλήθησαν από τη δήλωση του συγκεκριμένου παίκτη και ένιωσαν πως «η πόλη 'αντιπροσωπεύεται' από έναν ομοφυλόφιλο».

Η πορεία διαμαρτυρίας έγινε λίγες εβδομάδες έπειτα από την ψήφιση του νομοσχεδίου στην αλβανική Βουλή, για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων στην Αλβανία και τις έντονες αντιδράσεις που συνόδευσαν τη συζήτηση για αυτό το ζήτημα.