οὐ γὰρ δυνάμεθά τι κατὰ τῆς ἀληθείας, ἀλλ᾿ ὑπὲρ τῆς ἀληθείας. (Β΄ Κορινθίους 13,8)

3.3.10

Υπάρχει και άλλος "πόλεμος" κε Παπανδρέου!

Από σκοτσέζικο ντους μάς περνάει ο κ. Παπανδρέου. Από το προχθεσινό ανέκδοτο, στη δραματική χθεσινή του ομιλία, όπου μεταξύ άλλων μας είπε ότι "βρισκόμαστε σε πόλεμο", ότι "κινδυνεύουν οι μισθοί μας", ότι "έχει τρωθεί η εθνική μας κυριαρχία" κλπ. ...ευχάριστα.

Έχουμε ξαναγράψει - με τη γλώσσα της λογικής και του ρεαλισμού - ότι μια χώρα 10 εκ. κατοίκων που βρίσκεται σε τόσο δεινή οικονομική κατάσταση, ΑΔΥΝΑΤΕΙ να αντέξει το βάρος 2 εκ. οικονομικών προσφύγων εκ των οποίων ο συντριπτικά μεγαλύτερος αριθμός σήμερα βρίσκεται χωρίς εργασία - ή τουλάχιστον χωρίς νόμιμη εργασία.

Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε καθημερινά. Κλοπές, ληστείες, δολοφονίες και κάθε λογής παραβατικές πράξεις (μέχρι και σε ομαδική ληστεία επιβατών του μετρό φτάσαμε!) συνθέτουν μια ζοφερή καθημερινή πραγματικότητα, αυξάνοντας ολοένα την αίσθηση ανασφάλειας ημεδαπών και αλλοδαπών πολιτών και δημιουργώντας ανησυχητικά ξενοφοβικά σύνδρομα στον παραδοσιακά φιλόξενο και ανεκτικό στη διαφορετικότητα ελληνικό λαό.

Όσο καλές κι αν είναι οι προθέσεις του κ. Χρυσοχοϊδη και όσο φιλότιμες κι αν είναι οι προσπάθειες που καταβάλλει η Ελληνική Αστυνομία, πιστεύουμε ότι η κατάσταση έχει αρχίσει να ξεφεύγει από τον έλεγχό τους λόγω του εξαιρετικά μεγάλου αριθμού των αλλοδαπών συνήθως κακοποιών και των αδίστακτων μεθόδων που μετέρχονται στην εγκληματική τους δράση.

Επειδή δεν είναι εφικτό να μάθει όλος ο πληθυσμός ...πολεμικές τέχνες, ούτε και αποτελεί λύση η οπλοφορία προκειμένου να προστατέψει τη ζωή και την περιουσία του, και με δεδομένη την περαιτέρω αύξηση της εγκληματικότητας λόγω της αναμενόμενης επιδείνωσης της οικονομικής κρίσης, καλούμε την κυβέρνηση να λάβει άμεσα, ουσιαστικά και δραστικά μέτρα πριν να είναι πολύ αργά...

Για να μη δούμε τον οικονομικό "πόλεμο" του κ. Παπανδρέου να μεταφέρεται στους δρόμους!...

Στείλτο τώρα στο FACEBOOK