οὐ γὰρ δυνάμεθά τι κατὰ τῆς ἀληθείας, ἀλλ᾿ ὑπὲρ τῆς ἀληθείας. (Β΄ Κορινθίους 13,8)

9.3.10

Τη λήστεψαν Αλβανοί και η εφορία την τιμώρησε!

Στη σημερινή τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη παρουσιάστηκε το θέμα Ελληνίδας καθαρίστριας που έπεσε θύμα ληστείας και άγριου ξυλοδαρμού από δυο Αλβανούς (όπως η ίδια είπε) στον Κολωνό με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο. Θαυμάστε τώρα και τη συνέχεια...

Το κράτος που όφειλε να την προστατεύσει, της έβαλε ...πρόστιμο 500 ευρώ για την ...απώλεια του μπλοκ αποδείξεων που έκοβε στην υπηρεσία της, γιατί απλούστατα το μπλοκ βρισκόταν στην τσάντα που της άρπαξαν οι κακοποιοί!

Η άτυχη γυναίκα, η οποία σημειωτέον μιλάει πέντε γλώσσες, τον επόμενο μήνα θα χάσει και τον υπέρογκο μισθό των 650 ευρώ που παίρνει, γιατί λήγει η σύμβασή της και απολύεται!

Τώρα, απειλεί - και πολύ σωστά - με μήνυση τον κ. Χρυσοχοϊδη γιατί δεν της εξασφαλίζει τη στοιχειώδη προστασία που δικαιούται ως Ελληνίδα πολίτις για να ζει και να εργάζεται με ασφάλεια σε μια ευνομούμενη (;) χώρα.

Άραγε ο ανάλγητος διευθυντής της εφορίας που της επέβαλε το πρόστιμο, βρίσκεται ανάμεσα στους απεργούς συνεδέλφους του που διαμαρτύρονται για τη μείωση των αποδοχών τους;