οὐ γὰρ δυνάμεθά τι κατὰ τῆς ἀληθείας, ἀλλ᾿ ὑπὲρ τῆς ἀληθείας. (Β΄ Κορινθίους 13,8)

4.3.10

Εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για τα νέα μέτρα

Kατάληψη του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους πραγματοποιούν από το βράδυ της Τετάρτης οι απολυμένοι εργαζόμενοι της πρώην Ολυμπιακής Αεροπορίας, καταγγέλλοντας τη μη τήρηση των συμφωνηθέντων από την πλευρά της κυβέρνησης. Επίσης σε εξέλιξη βρίσκεται κατάληψη του υπουργείου Οικονομικών στην πλατεία Συντάγματος από μέλη του ΠΑΜΕ, καθώς κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις σε ένδειξη αντίδρασης στα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Κλειστή παραμένει η οδός Πανεπιστημίου στη συμβολή με την Ιπποκράτους. Συλλαλητήρια πραγματοποιούνται στις 18:00 σήμερα Πέμπτη στα Προπύλαια Πανεπιστημίου από την ΑΔΕΔΥ και τον ΣΥΡΙΖΑ και στην πλατεία Συντάγματος από το ΠΑΜΕ.

Επιπλέον, το ΠΑΜΕ διοργανώνει συλλαλητήρια σε ακόμη 62 πόλεις, ενώ καλεί σε γενική απεργία αύριο Παρασκευή και συμμετοχή στο συλλαλητήριο στις 10:00 στην πλατεία Συντάγματος.

Εν τω μεταξύ, σήμερα, Πέμπτη, συνεδριάζει η ΑΔΕΔΥ προκειμένου να αποφασίσει νέα απεργιακή κινητοποίηση εντός του Μαρτίου, σε συνεργασία με τη ΓΣΕΕ. Ήδη, έχει εξαγγελθεί 24ωρη απεργία στις 16 Μαρτίου.