Σελίδες

οὐ γὰρ δυνάμεθά τι κατὰ τῆς ἀληθείας, ἀλλ᾿ ὑπὲρ τῆς ἀληθείας. (Β΄ Κορινθίους 13,8)

22.2.10

Νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες - αρχή από τους αστυνομικούς

Ο "πόλεμος" της Νέας Τάξης Πραγμάτων ήδη κορυφώνεται σχεδόν σε όλα τα μέτωπα. Τα δόγματα της "Νέας Εποχής" δεν είναι πια διαφημιζόμενα "προϊόντα" ενός νέου πολιτισμού αλλά θεσμοί που επιβάλλονται με νόμους διατάγματα και κοινοτικές ντιρεκτίβες..

Από πού να αρχίσουμε και πού να τελειώσουμε.

Εθνομηδενισμός, πολιτικές κατευνασμού των εχθρικών χωρών, απονεύρωση κάθε πατριωτικού και αγωνιστικού φρονήματος, προκατασκευασμένη και διεθνώς υποβοηθούμενη οικονομική κατάρρευση της εθνικής μας οικονομίας, συρρίκνωση των εισοδημάτων, αύξηση της ανεργίας, καλλιέργεια της απογοήτευσης και της απελπισίας, διασυρμός της χώρας και προσβολή της αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού, είναι μερικά απο τα στοιχεία που συνθέτουν την εικόνα της σφοδρής επίθεσης την οποία δέχεται η πατρίδα μας απο τις δυνάμεις της "Νέας Τάξης Πραγμάτων".
Αν όμως εξασφαλισθούν τα κατάλληλα "δεσμά", ο Έλληνας πολίτης θα είναι ακίνδυνος και χειραγωγήσιμος στο νέο καθεστώς που ήδη ανατέλλει. Το Άγιο Βάπτισμα και οι Ορθόδοξες παραδόσεις που είναι ακόμα ζωντανές στην ψυχή και τη συνείδησή του αποτελούν βασικά εμπόδια και σοβαρές απειλές για την ολοκληρωτική επιβολή του νέου παγκόσμιου καθεστώτος.

Το "πρόβλημα" έχει ήδη αντιμετωπισθεί θεσμικά με την δικτατορική επιβολή του ΑΜΚΑ χωρίς την χρήση του οποίου δεν μπορείς να κάνεις σχεδόν τίποτα. Η οριστική ή "τελική λύση" (όπως έλεγαν οι άρχοντες της "Νέας Τάξης" του Γ' Ράϊχ ),θα δοθεί με την υποχρεωτική παραλαβή των νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων οι οποίες όπως είναι πλέον βέβαιο θα αντικαταστήσουν σχεδόν κάθε άλλο προσωπικό έγγραφο.
Δεν είναι τυχαίο ότι ανάμεσα στον βομβαρδισμό των ειδήσεων απο το μέτωπο της οικονομικής τρομοκρατίας, αναγγέλθηκε σαν "ειδησούλα" στο "Βήμα", ότι εντός των επομένων δύο ετών θα εκδοθούν και θα διανεμηθούν οι νέες ταυτότητες.
Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφουμε για αυτό το θέμα και ασφαλώς δεν θα είναι η τελευταία, όσο βεβαίως μας αφήνουν να διατυπώνουμε ελεύθερα μέσω του διαδικτύου τη γνώμη μας.
Σήμερα όμως δεν θα αναφερθούμε στο δημοσίευμα του "Βήματος" αλλά στην Prova Generale που θα γίνει πρώτα στο χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πολύ σύντομα, ίσως και εντός των επομένων τεσσάρων μηνών, όλοι οι αστυνομικοί υπάλληλοι θα πρέπει να εφοδιαστούν με τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες.

Αυτός είναι και ο λόγος που εδώ και εβδομάδες έχει κυκλοφορήσει εντός της ΕΛΑΣ μια πολυσέλιδη έντυπη "φόρμα" την οποία καλούνται να συμπληρώσουν και να καταθέσουν ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ οι αστυνομικοί υπάλληλοι.
Όσο και να διαβάσεις αυτό το πολυσέλιδο ερωτηματολόγιο δεν πρόκειται να βρείς επαρκείς πληροφορίες για τη μορφή και την λειτουργική "ανατομία" αυτής της νέας ταυτότητας. Αυτό που όλοι γνωρίζουν είναι ότι θα έχει τη μορφή μιας πιστωτικής κάρτας και φυσικά θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως διαβατήριο.

Δεν είναι μια συνηθισμένη ταυτότητα αλλά εκείνη για την οποία εδώ και πολύ καιρό "φωνάζουμε" στον πιστό κόσμο και που θα μοιραστεί σταδιακά στους υπόλοιπους πολίτες, εφ΄όσον δουν ότι η Prova Generale στην Αστυνομία "πήγε καλά".
Ας ευχηθούμε αυτή την ύστατη στιγμή που το ποίμνιο της Εκκλησίας βρίσκεται μισό σκαλί προ του θυσιαστηρίου της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" και εν μέσω σκληρών δοκιμασιών, η Ιερά Σύνοδος να σταθεί στο πλευρό του όπως αρμόζει σε ποιμενάρχες. Είθε να τους φωτίσει ο Πανάγαθος Θεός και μαζί με εκείνους που έως τώρα "εφησύχαζαν" τους καλώς ανησυχούντες πιστούς, να καθοδηγήσουν το σώμα της Αγίας μας Εκκλησίας στο δρόμο που μας χάραξε ο Υιός του Ανθρώπου και όχι σε εκείνον που σχεδίασε ο υιός της απωλείας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: