Σελίδες

οὐ γὰρ δυνάμεθά τι κατὰ τῆς ἀληθείας, ἀλλ᾿ ὑπὲρ τῆς ἀληθείας. (Β΄ Κορινθίους 13,8)

17.2.10

Σταμάτα να πουλάς κοψοχρονιά την περιουσία σου!!

Διαβάζω συνεχώς άρθρα επί άρθρων, αναρτήσεις επί αναρτήσεων για την εγκληματικότητα του κέντρου των Αθηνών. Στην τηλεόραση αγανακτισμένοι πολίτες "όμηροι" της κατάστασης να προσπαθούν να πείσουν τους πολιτικούς άρχοντες για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν του να είναι "φυλακισμένοι" μέσα στην ίδια τους την πόλη. Ανθρωποι που δεν τολμούν να βγουν ούτε μία βόλτα στα πάρκα της περιοχής τους. Ανθρωποι που βγαίνοντας δεν ξέρουν αν θα επιστρέψουν σπίτι τους όπως έφυγαν.

Ολους αυτούς δε τους έχουν ονοματίσει "ρατσιστές" και τους έχουν ρίξει βορά σε κάθε "προοδευτικό μ..." ο οποίος τους στιγματίζει, τους λοιδωρεί και προσπαθεί να τους κάνει να αισθανθούν ενοχές επειδή το μόνο που ζητάνε είναι να ζήσουν σαν άνθρωποι στην ίδια τους την πόλη, στην ίδια τους την γειτονιά που μεγάλωσαν, στο ίδιο τους το σπίτι.

Και κάθεσαι και αναρωτιέσαι, "μα είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνουν...είναι δυνατόν οι "αρχοντες" της συμφοράς μας για μια ακόμα φορά να μη μπορούν να αντιληφθούν το μέγεθος του προβλήματος των ανθρώπων αυτών"??

Μόνο που ΕΣΥ πρέπει να καταλάβεις ότι και καταλαβαίνουν και κάνουν πολύ καλά αυτό που ξέρουν καλύτερα από τον καθένα μας να κάνουν...Μετά την ληστεία του Χρηματιστηρίου, μετά την καταλήστευση του Δημοσίου χρήματος και τέλος μετά την μεγάλη κλοπή των Ασφαλιστικών ταμείων πρέπει να αντιληφθείς ότι το μόνο που έχει μείνει για να σου πάρουν είναι η ακίνητη περιουσία σου!! Δεν σου έχουν αφήσει και τίποτα άλλο...

Οπως καλά γνωρίζεις σε όλες τις μεγάλες πρωτεύουσες την μεγαλύτερη αξία στην ακίνητη περιουσία την έχει το παραδοσιακό κέντρο της κάθε πρωτεύουσας. Και στην Αθήνα ανέκαθεν το κέντρο ηταν το φιλέτο της ακίνητης περιουσίας.

Μετά όμως από όλες τις ληστείες που διέπραξαν έφθασε και η ώρα να σου πάρουν για μια "μπουκιά" και το σπίτι που έχεις στο κέντρο και φυσικά και το μαγαζί που είχες χρόνια ολόκληρα από πάππου προς πάππου. Να στα αγόραζαν πριν δεν συνέφερε...πολύ υψηλή η τιμή. Πώς θα πέσει η αξία τους για να μπορεσουν να στα πάρουν?? Με τον πιό απλό τρόπο.

ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ τις περιοχές με την εγκληματικότητα, με τους μετανάστες που τους αφήνουν να έχουν κάνει το κέντρο γκέτο, και έχοντας κάνει εσένα να παρακαλάς να βρείς αγοραστή για να φύγεις από εκεί έτσι ώστε να μπορέσεις να ζήσεις μια φυσιολογική καθημερινότητα. Και πουλάς το σπιτάκι σου πλέον κοψοχρονιά, πουλάς το μαγαζί που είχες και ζούσες γιατί πια δεν έχει δουλειά (ποιος να έρθει να ψωνίσεις εκεί μέσα) και όταν θα έχουν πάρει στα χέρια τους το μεγαλύτερο κομμάτι του "φιλέτου" τότε θα δεις πώς θα λυθεί το πρόβλημα του κέντρου ως δια μαγείας.

Τότε θα δεις για πότε θα διαλυθεί το γκέτο, τότε θα δεις αναπλάσεις επί αναπλάσεων τότε θα δεις υπερλούξ πεζόδρομους και ΕΣΥ τότε θα λες...Τελικά το λύσανε το πρόβλημα και θα τους υμνείς και θα τρέχεις να τους ψηφίζεις γιατί έκαναν τελικά "καλή δουλειά". ΜΟΝΟ που ξεχνάς ότι εσύ δεν θα έχεις τίποτα πλέον σαν περιουσία εκεί. Αυτοί θα δεκαπλασιάσουν τα λεφτά τους μιας και οι αξίες θα επανέλθουν στα υψηλά των πάλαι ποτέ εποχών και θα σε έχουν καταληστεύσει για μια ακόμα φορά.
Γι' αυτό...ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΣ.. ΜΗΝ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ.. ΒΓΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ.. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΕ ΗΣΥΧΙΑ... ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΨΟΥΝ!!
Υ.Γ. Το παρόν κείμενο δεν είναι πολιτική τοποθέτηση. Μην το ταυτίζεις με πολιτικές και πολιτικούς. Το μόνο που θέλει είναι να δώσει μια άλλη διάσταση στο θέμα που κανένας δεν την βγάζει προς τα έξω. Σε όποια πολιτική παράταξη και αν ανήκεις προστάτεψε την περιουσία σου που για μια ακόμα φορά θέλουν να στην λεηλατήσουν.

Σχόλιο "Γ": Απόλυτο δίκιο έχει ο φίλος. Το θέμα το γνωρίζω "από μέσα". Πρόσφατα, για παράδειγμα, (ξε)πουλήθηκε ωραιότατο ρετιρέ 120 τ.μ. κοντά στο Πολυτεχνείο για 60.000 ευρώ! Το πήραν αφρικανοί μικροπωλητές, μένουν μέσα καμιά δεκαριά και η πολυκατοικία υποβαθμίστηκε ακόμα περισσότερο. Όταν έρθει η ώρα, αυτοί θα εκδιωχθούν και το διαμέρισμα θα πέσει κοψοχρονιά στα χέρια των επιτήδειων...

Δεν υπάρχουν σχόλια: