οὐ γὰρ δυνάμεθά τι κατὰ τῆς ἀληθείας, ἀλλ᾿ ὑπὲρ τῆς ἀληθείας. (Β΄ Κορινθίους 13,8)

26.2.10

ARBEIT MACHT FREI: "Η Εργασία Απελευθερώνει τους ...Έλληνες"!

Veni, vidi, vici.
Κάπως έτσι θα ήθελε να εκφραστεί ο εκ των πραιτωριανών της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" κ. Όλι Ρεν μετά το πέρας της επιθεώρησης της "ελληνικής επαρχίας" του ευρωπαϊκού imperium.

Τα μέτρα που ζήτησε να επιβληθούν απο τους ντόπιους Gauleiters λίγο-πολύ μάς είναι γνωστά. Περαιτέρω μείωση των μισθών στον δημόσιο τομέα, αύξηση του ΦΠΑ, αύξηση του φόρου στα καύσιμα και οπωσδήποτε καθιέρωση ορίου ηλικίας για σύνταξη στα 67. Αν και δεν είναι παρά παρονυχίδα μπροστά σε άλλα πιο τερατώδη και αξιοκατάκριτα, εν τούτοις είναι ενδεικτικό της ποιότητας του καπιταλιστικού εκπροσώπου της Ε.Ε, το ότι στο παρελθόν δια της κοινοτικής οδού διοχέτευσε στο Κόσσοβο 500.000.000 ευρώ τα οποία ακόμα είναι άγνωστο σε ποιες τσέπες μπήκαν. Ίσως τότε να δόθηκαν ως βοήθεια στην ανοικοδόμηση της μεγαλύτερης αμερικανικής βάσης στον κόσμο που όλως τυχαίως βρίσκεται δίπλα μας.

"Arbeit macht frei" (=η εργασία απελευθερώνει)

Αυτό έβλεπαν όσοι έμπαιναν στα στρατόπεδα εξόντωσης των παππούδων της κ. Μέρκελ και των μετέπειτα συνεργατών της Pax Americana. Η φραγκική μεταμφίεση της φρίκης σε όλη της τη δόξα. Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε σε ποια "εργασία" αναφέρονταν και τι είδους "απελευθέρωση" υπέσχετο η "Νέα Τάξη" της Γερμανίας.

Επί της ουσίας η "μικτή" επιτροπή των εκπροσώπων του "Καίσαρα" δια του κ. Όλι Ρεν τοποθέτησε με αλλαζονικό και θριαμβευτικό τρόπο την ίδια ταμπέλα στον τόπο μας με τη βοήθεια των ντόπιων τοποτηρητών του.

Όταν ακούμε τον Έλληνα τοποτηρητή-πρωθυπουργό να μας περιγράφει την τραγικότητα της οικονομικής κατάστασης και να μας δηλώνει ανερυθρίαστα ότι "απωλέσαμε την εθνική μας κυριαρχία", δεν είναι δυνατόν να σκεφτούμε ότι απλώς ο άνθρωπος μπήκε στο "Μαξίμου" και τότε αντίκρυσε τα κατοχικά στρατεύματα να τον περιμένουν στο πρωθυπουργικό γραφείο.

Όλοι έχουν αντιληφθεί την συμπαιγνία και το κοροϊδιλίκι. Όλοι κατάλαβαν ότι η μεταμφίεση των φρουρών του στρατοπέδου συγκέντρωσης κράτησε μέχρι την επομένη των εκλογών. Η αλήθεια βρίσκεται στη ναζιστική ταμπέλα "Arbeit macht frei". Θα εργάζεστε σαν τα σκυλιά, θα τρώτε το χυλό που θα σας πετάμε, και θα "απελευθερωθείτε" δια του θανάτου που θα σας επιβάλουμε.

Δεν άλλαξε η λέπρα σαν ασθένεια. Με τον ίδιο τρόπο κολλάει, με τον ίδιο τρόπο επωάζεται το μικρόβιο, με τον ίδιο τρόπο εξελίσσεται και με τον ίδιο τρόπο σκοτώνει.
Αυτό που βιώνουν σήμερα οι λαοί, και επί του παρόντος εντονώτερα ο ελληνικός λαός, είναι το ανθρωπομάζεμα στα τραίνα που θα μας οδηγήσουν στα στρατόπεδα της "Νέας Τάξης Πραγμάτων". Ο ανθρωπισμός και η αλληλεγγύη την οποία επικαλούνται οι εθελοτυφλούντες ευρωλιγούρηδες, δεν έχει θέση στη νέα παγκόσμια δικτατορία. Είναι έννοιες που έχουν τόση αξία όση και η στάχτη που έριχνε στα μάτια του ο πενθών για να μην βλέπει το χάσμα του τάφου.

Αν δεν κατανοήσουμε ότι αυτό που μέχρι τώρα θεωρούσαμε ως δικαιότερο πολιτικό σύστημα ήταν απλώς το σύμπτωμα μιας βαριάς και λοιμώδους ασθένειας, τότε το μόνο που μας μένει είναι να πάμε σαν τα πρόβατα στη σφαγή.

Αν η προσδοκία μας δεν επανέλθει στην φυσική της κατάσταση όπως αυτή ορίσθηκε από τη σταυρική Θυσία του Χριστού και μείνει ως ελπίδα εκπλήρωσης των υποκριτικών υποσχέσεων μιας δαιμονοποιημένης αγέλης πολιτικών, τότε σίγουρα η "απελευθέρωση" θα γίνει μέσω της καταναγκαστικής εργασίας όπως ακριβώς και τότε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

ΠΗΓΗ