οὐ γὰρ δυνάμεθά τι κατὰ τῆς ἀληθείας, ἀλλ᾿ ὑπὲρ τῆς ἀληθείας. (Β΄ Κορινθίους 13,8)

14.4.11

"Ράδιο Αρβύλα": Άγνοια ή σκόπιμη συσκότιση;

Σε πρόσφατη τηλεοπτική εκπομπή του "Ράδιο Αρβύλα" στον Αντένα, οι παρουσιαστές της προέβαλαν απόσπασμα από χριστιανικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, όπου ο παρουσιαστής του ανέφερε ότι η Αγία Γραφή και ο απ. Παύλος καταδικάζουν την ομοφυλοφιλία.

"Σιγά μην ασχολήθηκε ο απόστολος Παύλος με την ομοφυλοφιλία!", σχολίασε απαξιωτικά η "παρέα" του Ρ. Α.

Εδώ, θα αναφέρουμε δύο μονάχα περικοπές της Καινής Διαθήκης που αποδεικνύουν το κατά πόσον "ασχολήθηκε" ο Άγιος Παύλος με το θέμα:

"Αυτοί αντήλλαξαν την αλήθεια του Θεού με το ψέμα και σεβάστηκαν και λάτρεψαν την κτίση αντί εκείνον που την έκτισε, τον δημιουργό, ο οποίος πρέπει να δοξάζεται αιώνια. Αμήν.
Γι' αυτό τους παρέδωσε ο Θεός σε ατιμωτικά πάθη, γιατί και οι γυναίκες τους αντήλλαξαν τη φυσική χρήση με την παρά φύσιν.
Το ίδιο δε και οι άνδρες άφησαν τη φυσική σχέση με τη γυναίκα και άναψαν από τις ορέξεις τους μεταξύ τους, ώστε να ασελγούν άνδρες με άνδρες και να απολαμβάνουν έτσι ο ένας από τον άλλον την ανταμοιβή που τους άξιζε για την πλάνη τους της ειδωλολατρίας" (Προς Ρωμαίους 1:25-27).

"...Μην πλανάστε. Ούτε πόρνοι, ούτε ειδωλολάτρες, ούτε μοιχοί, ούτε θηλυπρεπείς, ούτε αρσενοκοίτες... θα κληρονομήσουν τη βασιλεία του Θεού" (Προς Κορινθίους Α' 6:9,10).

Άγνοια ή σκόπιμη απόκρυψη της αλήθειας από τους παρουσιαστές του Ρ. Α.;

Μόνο αυτοί και ο Θεός γνωρίζουν.

Εμείς πάντως θα σημειώσουμε τα δύο τουλάχιστον αφιερώματα που έχει κάνει η εν λόγω τηλεοπτική εκπομπή στο θεοσ-οφικό (το διαχωριστικό δεν είναι τυχαίο), νεοεποχίτικο κίνημα Zeitgeist...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: