Σελίδες

οὐ γὰρ δυνάμεθά τι κατὰ τῆς ἀληθείας, ἀλλ᾿ ὑπὲρ τῆς ἀληθείας. (Β΄ Κορινθίους 13,8)

16.3.10

Μπροστά στο δίλημμα ΔΝΤ ή Ευρώπη, οι Έλληνες απάντησαν ...ΤΖΟΥΛΙΑ!

Το 2010 νομίζω η ιστορία θα το καταγράψει ως το έτος που η Ελλάδα πλησίασε πολύ κοντά στην οικονομική χρεοκοπία. Εμείς, οι απλοί πολίτες, αυτοί που θα λέμε στα παιδιά μας την ιστορία όπως δεν την αντιλαμβάνονται οι ιστορικοί, θα θυμόμαστε ότι το 2010 ήταν το έτος που η Ελλάδα βροντοφώναξε τον ηθικό και διανοητικό της ξεπεσμό.

Την ημέρα που ο Πρωθυπουργός της χώρας ανακοίνωνε τα μέτρα με τα οποία οι πολίτες θα πλήρωναν – για πολλοστή φορά- τα λάθη και τα εγκλήματα των προηγούμενων ηγετών τους (και αυτού του πρωθυπουργού που είχε κι αυτός υπάρξει υπουργός σε παλιές , αμφίβολης, κατά τους ευρωπαίους, ηθικής κυβερνήσεις), κυκλοφόρησε το ερωτικό DVD μιας τηλεπερσόνας και ξαφνικά στο μυαλό του Έλληνα όλα έγιναν sex!

O Έλληνας του οποίου ο 14ος μισθός κινδυνεύει, ο Έλληνας που βάζει φέσι στο μπακάλη, ο Έλληνας που δεν του περισσεύουν για να τα βγάλει πέρα, βρήκε - ως από θαύμα - 20 ευρώ για να αγοράσει μια πορνοταινία διάρκειας 20 λεπτών αν δεν κάνω λάθος (ένα ευρώ το λεπτό δηλαδή!) μόνο και μόνο επειδή γνώριζε από τα κουσκουσοκάναλα το όνομα της δεσποινίδας που πρωταγωνιστούσε! Όλοι μιλούν για την κατάντια της κοπελιάς, όλοι αγοράζουν το DVD για να μελετήσουν ενδελεχώς την κατάντια της κοπελιάς και όλοι έκαναν την κοπελιά και τους προαγωγούς της ζάμπλουτους σε εποχές που η πατρίδα ψυχορραγεί .

Νομίζω ότι ως γυναίκα αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένη με την κατάσταση: Χρόνια τώρα υποστήριζα ότι οι «άντρακλες» της πατρίδας μου, αυτοί που λένε ότι δε σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους, είναι κατώτεροι των περιστάσεων, και να που μια γυναίκα που δεν την λες ακριβώς και Γλυκατζή Αρβελέρ, κατάφερε με μια κίνηση να ακινητοποιήσει τα μικρά γκρίζα κύτταρα τους : ρουά ματ gentelemen! Η τύπισσα αυτή κατάφερε να κάνει τους Έλληνες να πληρώσουν 20 ευρώ που δεν έχουν για να δουν ό,τι δεν μπορούν να αγγίξουν! Ευφυές!!!


4.000.000 ευρώ ακούγεται ότι ξοδεύτηκαν στα πόδια της ταλαντούχας κοπελιάς, την ώρα που οι Γερμανοί και μαζί τους ο κόσμος μάς υβρίζουν για την κατάντια μας κι εγώ αρχίζω να πιστεύω ότι ο Πρωθυπουργός θα έπρεπε σοβαρά να σκεφτεί το ενδεχόμενο να υπουργοποιήσει τους δημιουργούς του DVD, μήπως και μειωθεί το έλλειμμα χωρίς κινητοποιήσεις και αντιδράσεις!

Το βέβαιο είναι ότι καταλαβαίνω πια πόσο δίκιο είχαν οι Γερμανοί που έβαλαν την Αφροδίτη να χειρονομήσει! Δυο Αφροδίτες χειρονομούν το 2010 σε βάρος των Ελλήνων: Μια στο εξώφυλλο του Focus και μια στο DVD. Η Γερμανίδα χειρονομεί και μας εξοργίζει, μάλλον για τον ίδιο λόγο που ο καθρέφτης εξοργίζει τον άσχημο. Η Ελληνίδα χειρονομεί στους Έλληνες που «θα έσφαζαν για την τιμή και την ηθική τους» αλλά την ίδια ώρα τους ποδηγετεί ωραιότατα. Την πληρώνουν, κι εκείνη μέσα στη γύμνια και στην ομορφιά της χειρονομεί και αποκαλύπτει με υπέροχο τρόπο τη γύμνια και την ασχήμια μας!


Ως γυναίκα δεν αισθάνομαι προσβεβλημένη γιατί έχουν περάσει οι εποχές που το πόρνο έθιγε τις γυναίκες. Σε εποχές που το σεξ έχει αποποινικοποιηθεί το πορνό προσβάλλει κυρίως τους κυρίους, και λυπάμαι που οι κύριοι της πατρίδας μου έχουν μπερδέψει τα κεφάλια τους τόσο ώστε να αναπαράγουν ηδονές με τον εγκέφαλο και ιδέες με το φαλλό! Ως Ελληνίδα όμως ντρέπομαι, που οι απόγονοι τόσο σπουδαίων ανθρώπων είναι τόσο λίγοι που πνίγουν τη θλίψη για την παρακμή της Ελλάδας στους εικονικούς οργασμούς μιας ασήμαντης και μάλιστα τη στιγμή που η Ελλάδα αγωνίζεται να επιβιώσει.


Ντρέπομαι και τρομάζω γιατί οι άνθρωποι που έσπευσαν να αγοράσουν το DVD ωσάν να ήταν ταινία βραβευμένη με όσκαρ, είναι – αλίμονο- και ψηφοφόροι ώστε και το μέλλον της ημιθανούς πατρίδας μου φαντάζει αβέβαιο. Μα πιο πολύ ντρέπομαι, γιατί οι συμπολίτες μου έσπευσαν να δικαιώσουν την κριτική των Γερμανών, για τους οποίους οι Έλληνες δεν έχουν καταλάβει τι τους συμβαίνει. Μας περιγράφουν ως ανεγκέφαλους και ηλίθιους και αντί να αντικρούσουμε τις κατηγορίες, σπεύσαμε να τις επιβεβαιώσουμε. Μπροστά στο δίλημμα ΔΝΤ ή Ευρώπη, οι Έλληνες του ήθους, της τιμής και της Ακρόπολης απαντήσανε με αφοπλιστικό τρόπο: ΤΖΟΥΛΙΑ!

Μάρω Σιδέρη


Δεν υπάρχουν σχόλια: