οὐ γὰρ δυνάμεθά τι κατὰ τῆς ἀληθείας, ἀλλ᾿ ὑπὲρ τῆς ἀληθείας. (Β΄ Κορινθίους 13,8)

13.3.10

Μήπως είστε ...Κου-Κλουξ-Κλαν και δεν το ξέρατε;

Ενόψει της 21ης Μάρτιου, Διεθνούς Ημέρας για την εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων, η Υφυπουργός Παιδείας προτείνει στα σχολεία να αφιερωθούν δυο (2) διδακτικές ώρες, την Παρασκευή 19 Μάρτιου 2010, προκειμένου να οργανωθούν σε όλα τα Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας, εκδηλώσεις από τους εκπαιδευτικούς με την ενεργό συμμετοχή των μαθητών.

Στόχος των εκδηλώσεων είναι η ευαισθητοποίηση των μαθητών στα ζητήματα της παγκόσμιας ειρήνης, της διαφορετικότητας και της κατοχύρωσης των δικαιωμάτων όλων των πολιτών που νόμιμα ζουν και εργάζονται στη χώρα μας.

(Πηγή: esos.gr)

Σχόλιο "Γνωμοδότη": Μήπως κάποιοι μπέρδεψαν την Ελλάδα με την ...Αλαμπάμα του '60; Γιατί, απ' όσο γνωρίζω, ούτε "Φυλετικές Διακρίσεις" ούτε Κου-Κλουξ-Κλαν υπάρχουν στη χώρα μας! Οι Έλληνες δεν έχουν κανένα πρόβλημα με το χρώμα της επιδερμίδας του διπλανού τους, αλλά με την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση και την πολυπολιτισμική κουρελού που προσπαθούν να του επιβάλουν η παγκόσμια Νέα Τάξη και οι εγχώριοι πράκτορές της.

Όσο για τις "μπαλαφάρες" περί παγκόσμιας ειρήνης και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ας κοιτάξουν πρώτα να φέρουν την ειρήνη στην Ελλάδα που κυριολεκτικά στενάζει από τις καθημερινές επιδρομές των εγχώριων και εισαγόμενων κακοποιών και δολοφόνων, και να προστατεύσουν τα δικαιώματα ΚΑΙ των Ελλήνων πολιτών που "νόμιμα ζουν και εργάζονται στη χώρα τους"!
...