οὐ γὰρ δυνάμεθά τι κατὰ τῆς ἀληθείας, ἀλλ᾿ ὑπὲρ τῆς ἀληθείας. (Β΄ Κορινθίους 13,8)

13.2.10

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα!

Και πάνω που λέγαμε να απέχουμε (συνειδητά) από τις εκλογές μπας και φτάσουμε σε κάποια κυβέρνηση "εθνικής ενότητας" για να δούμε προκοπή (;), έρχεται το μεταναστευτικό νομοσχέδιο που δίνει ιθαγένεια και δικαίωμα ψήφου σε εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες, και άντε τώρα να απέχεις!

Γιατί μη νομίζετε ότι μόνο στις δημοτικές θα συμμετάσχουν. Αυτές είναι μόνο η αρχή. Έτσι πάντα το κάνουν. Λάου-λάου το πάνε. Πρώτα, θα εκλέγουν στις δημοτικές και θα εκλέγονται δημοτικοί σύμβουλοι, μετά θα εκλέγουν στις δημοτικές και θα εκλέγονται δήμαρχοι, μετά θα εκλέγουν στις βουλευτικές και τέλος θα εκλέγονται και βουλευτές. Άλλωστε κυκλοφορούν και κάποιες φήμες για ίδρυση αλβανικού κόμματος.

Αν δεν θέλουμε 30 χρόνια ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, ΣΥΡΙΖΑ για πάντα στη Βουλή και βουλευτές τον Τσενάι και την Αλ Σάλεχ, θα πρέπει να ξεχάσουμε το "κόμμα της παραλίας και της Αράχωβας"! Το Σύστημα δεν θέλει ούτε συνειδητή αποχή, ούτε κυβέρνηση εθνικής ΕΝΟΤΗΤΑΣ. Μας θέλει πολιτικά, κοινωνικά και εθνικά διασπασμένους και σπαρασσόμενους, για να περνάει απρόσκοπτα τα μέτρα που θέλει η παγκόσμια Νέα Τάξη, και μάλιστα με μια επίφαση συναίνεσης, συγκατάθεσης και νομιμοποίησης που θα του έχει προσφέρει η δική μας συμμετοχή.

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή. Απέχεις, βλέπεις βουλευτή τον ... Ταχίρ Μίτσι. Συμμετέχεις, δεν αλλάζει τίποτα. (Τουλάχιστον αντιστάθηκες "για την τιμή των όπλων"... )

Να δω Αφγανό πρωθυπουργό στην Ελλάδα κι ας πεθάνω, που θάλεγε και η χήρα Μήτση.

ΣΑΡ-