οὐ γὰρ δυνάμεθά τι κατὰ τῆς ἀληθείας, ἀλλ᾿ ὑπὲρ τῆς ἀληθείας. (Β΄ Κορινθίους 13,8)

17.2.10

"Θρέψε το λύκο το χειμώνα, να σε φάει το καλοκαίρι"

Αν το πρόβλημα της χώρας μας είναι η τραγικά αποτυπωμένη απο τους ντόπιους και ξένους εντολοδόχους της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" οικονομία, τότε θα μιλούσαμε για "πτώχευση" "χρεοκοπία","φαλιμέντο" .Όταν όμως ακούμε σαν κάτι το φυσιολογικό την παραδοχή του Έλληνα πρωθυπουργού ότι χάθηκε η εθνική μας κυριαρχία,τότε δεν μπορούμε παρά να ανατριχιάσουμε.

Άραγε κάτω απο αυτές τις συνθήκες τι νόημα έχει να αναζητήσουμε τις δήθεν ποιοτικές διαφορές που υπάρχουν ενδεχομένως μεταξύ της "πολιτικής στήριξης" και της "οικονομικής βοήθειας".Τι σημασία έχει να βαυκαλιζόμαστε τους καλοντυμένους και αξιοπρεπείς όταν ήδη δεχτήκαμε να μας ανεβάσουν στον γάϊδαρο ξεβράκωτους και να μας διαπομπεύουν στους δρόμους και στις πλατείες όλης της οικουμένης;

Αν πάλι εμείς οι απλοί και ασήμαντοι πολίτες, αντιλαμβανόμαστε τον εμπαιγμό και τους αληθινούς στόχους της "Νέας Τάξης Πραγμάτων", όπως τουλάχιστον εκφράζονται με τις δηλώσεις των Βρυξελλιωτών υπαλλήλων της, τότε θα πρέπει να πιστέψουμε ότι οι κυβερνήτες μας και οι εγχώριοι δήθεν πολιτικοί τους αντίπαλοι, είτε στερούνται πολιτικής και εθνικής διορατικότητας ,είτε συμμετέχουν σε αυτή την φρικτή συμπαιγνία.

Οι τελευταίοι πάντως κυβερνήτες που παραδέχτηκαν ότι χάθηκε η εθνική μας κυριαρχία ,πήραν το καράβι και πήγαν στη Μέση Ανατολή για να συνεχίσουν το "κυβερνητικό τους έργο" ώς αυτοεξόριστοι και άφησαν τον Τσολάκογλου και τις κατοχικές δυνάμεις της "Νέας Τάξης" του Γ΄Ράϊχ , εναντίον ενός λαού, ο οποίος αν και λιμοκτονών, συνέχισε να τους αντιστέκεται .

Και επειδή τα πράγματα έχουν φτάσει στα άκρα όλο και πιο συχνά θα ακούγονται οι αληθινές και γνήσιες πατριωτικές φωνές που θα σκεπάζουν τον κάθε ψευδό, κουφό και πατριδοκάπηλο αριστεροδέξιο πολιτικάντη.

Δεν είναι η χώρα μας το μπορντέλο που περιγράφατε στις απογραφές και στις κομματικές σας αναμετρήσεις.

Αυτό που δώσατε ως εικόνα της πατρίδας μας είναι το σπίτι σας.

Το δικό μας το σπίτι λέγεται Ελλάδα και το τιμούμε και το προσέχουμε. Μέσα σ΄αυτό γεννήθηκαν, μεγάλωσαν, αγωνίστηκαν και πέθαναν ο Μακρυγιάννης , ο Κολοκοτρώνης, ο Παπαδιαμάντης, ο Γέροντας Παϊσιος, ο Γέροντας Πορφύριος, ο Παπουλάκος. Με αυτούς είμαστε αδέλφια και συγκάτοικοι, και όχι με εκείνους που θέλουν να μας ξαναβαφτίσουν στα βοθρόνερα της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" της Ε.Ε και του ΔΝΤ.

Αυτό το άθλιο πολιτικό κοινόβιο στο οποίο ζείτε αναπνέετε και απο το οποίο διευθύνετε τις συμμορίες εκείνων που χρόνια τώρα μαγάριζαν την εικόνα της δημοκρατίας και του λαού που την υπηρετεί, δεν είναι η Ελλάδα μας, είναι ο δικός σας μικρόκοσμος.

ΠΗΓΗ