οὐ γὰρ δυνάμεθά τι κατὰ τῆς ἀληθείας, ἀλλ᾿ ὑπὲρ τῆς ἀληθείας. (Β΄ Κορινθίους 13,8)

9.2.10

Ή απελαύνουμε ή βουλιάζουμε!

Στη σημερινή πρωινή εκπομπή του κ. Γ. Παπαδάκη όλοι οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν με τον νομάρχη Θεσσαλονίκης κ. Ψωμιάδη ότι οι μετανάστες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα είναι γύρω στα δύο εκατομμύρια - 500.000 μόνο οι¨"νόμιμοι", δηλαδή αυτοί που "καλύπτονται" από το μεταναστευτικό νομοσχέδιο, ενώ οι υπόλοιποι είναι παράνομοι.

Ο αριθμός αυτός είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ για μια χώρα δέκα εκατομμυρίων ανθρώπων - το 20% του πληθυσμού της - και ξεπερνά κατά πολύ τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Αν μάλιστα λάβουμε υπόψη και τις ιδιαιτερότητες της πατρίδας μας - εξωτερικές απειλές και οικονομική κρίση - ο αριθμός αυτός είναι και εξαιρετικά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ τόσο για το παρόν της όσο και για το μέλλον της.

Αναλογιζόμαστε μήπως το δημοψήφισμα που ζητάει ο κ. Καρατζαφέρης έπρεπε να επικεντρωθεί όχι τόσο στην απόδοση ιθαγένειας των "νομίμων" - που στο κάτω-κάτω καλύπτει κάποιες εύλογες ανθρωπιστικές ανάγκες, όπως των παιδιών των αλλοδαπών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα - αλλά στην ΑΠΕΛΑΣΗ όλων των παρανόμων λαθρομεταναστών που αδιαμφισβήτητα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να αντέξει η χώρα.

Ούτε ρατσιστές είμαστε, ούτε ξενοφοβικοί, ούτε φασίστες! Απλά ρεαλιστές που θέλουμε να ζήσουμε ανεκτά - μαζί με τους νόμιμους μετανάστες!

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ κε Παπανδρέου! Ή ΑΠΕΛΑΥΝΟΥΜΕ Ή ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ (όλοι μαζί, ημεδαποί και αλλοδαποί)!


ΣΑΡ-