οὐ γὰρ δυνάμεθά τι κατὰ τῆς ἀληθείας, ἀλλ᾿ ὑπὲρ τῆς ἀληθείας. (Β΄ Κορινθίους 13,8)

9.2.10

750 ευρώ την ημέρα για να διατηρείται σε φόρμα ο κ. Λαζόπουλος

Ο γνωστός τηλεδιασκεδαστής κ. Λάκης λαζόπουλος, μαθαίνουμε από τη Real News, συνηθίζει να επισκέπτεται τακτικά την πιο γνωστή κλινική ευζωίας στην Ευρώπη που βρίσκεται σε ένα ειδυλλιακό τοπίο της Αυστρίας και αποτελεί πόλο έλξης πολλών επωνύμων και μεγιστάνων του πλούτου, όπως ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, η πριγκίπισσα Σάρα Φέργκιουσον, η Αθηνά Ωνάση, εφοπλιστές του Λονδίνου, βασιλιάδες της Σαουδικής Αραβίας κλπ.

Η κλινική - που μοιάζει περισσότερο με ξενοδοχείο πέντε αστέρων - βρίσκεται σε ένα παραμυθένιο σκηνικό που επισκέπτονται κάθε χρόνο οι περισσότερο πλούσιοι και διάσημοι που θέλουν να φροντίσουν την υγεία τους και να διώξουν τις τοξίνες.

Στοχεύοντας σε ένα τέτοιο πελατολόγιο, η άνεση και η χλιδή δεν μπορεί παρά να είναι οι γνώμονες του σχεδιασμού του συγκροτήματος που συμπληρώνεται από ανάλογης πολυτέλειας πισίνα, σπα, γυμναστήριο και βέβαια εστιατόριο, όπου σερβίρονται αποκλειστικά ελαφρά γεύματα με τη συνοδεία μπόλικου πράσινου τσαγιού.

750 ευρώ την ημέρα απαιτούνται για τη διαμονή σε πολυτελές δωμάτιο της φημισμένης αυστριακής κλινικής που προτείνει στους διάσημους πελάτες της παραμονή δύο εβδομάδων για καλύτερα αποτελέσματα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας.

Δικαίωμα του καθενός, και φυσικά και του κ. Λάκη Λαζόπουλου, είναι να διαθέτει τα χρήματά του όπως θέλει προκειμένου να διατηρείται σε φόρμα και να φροντίζει για την "ευζωία" του. Απλά την επόμενη φορά που θα παρακολουθήσετε εκπομπή "του αριστερού κυρίου με τη δεξιά τσέπη", θυμηθείτε να χαμογελάσετε όταν αναφερθεί στη γενιά των 750 ευρώ (το μήνα) και στους "δυστυχισμένους και ταλαίπωρους" λαθρομετανάστες...