οὐ γὰρ δυνάμεθά τι κατὰ τῆς ἀληθείας, ἀλλ᾿ ὑπὲρ τῆς ἀληθείας. (Β΄ Κορινθίους 13,8)

25.1.10

Θύελλα αντιδράσεων ξεσηκώνει ο gay γάμος της "Πολυκατοικίας"

Στόχος των τηλεθεατών έχει γίνει τελευταία ο ηθοποιός Νίκος Πουρσανίδης. Αφορμή αποτέλεσε η δήλωσή του με την οποία αποκάλυψε πως στο δημοφιλές σίριαλ του Mega «Πολυκατοικία» θα πραγματοποιηθεί gay γάμος.

Δεν ήταν λίγοι οι τηλεθεατές οι οποίοι ακούγοντας σε απογευματινή εκπομπή τον ηθοποιό να αποκαλύπτει με υπερηφάνεια την κατάληξη της σχέσης του gay ζευγαριού, το οποίο υποδύεται ο ίδιος και ο Χάρης Ασημακόπουλος, που έσπευσαν να καταγγείλουν stifora.gr το γεγονός, κρίνοντάς το απαράδεκτο για μια οικογενειακή σειρά που έχει κερδίσει τις καρδιές ακόμα και των παιδιών.

«Μέχρι τώρα η ιστορία του ομοφυλόφιλου ζευγαριού δεν προκαλούσε…», δηλώνει ο κ. Θεόφιλος Τσιάκος, γενικός γραμματέας συμβουλίου γονέων και κηδεμόνων της Καλλιθέας.

«Είναι ανεπίτρεπτο όμως να χειροκροτείται κάτι τέτοιο και τα παιδιά μας να παρακολουθούν το γάμο δύο ανδρών σα να είναι κάτι φυσιολογικό…».

«Ο ηθοποιός θα πρέπει να ντρέπεται που μιλάει με καμάρι για το gay γάμο…», υποστηρίζει η Λέλα Μαυροκεφαλίδου, μητέρα 2 ανήλικων παιδιών, ενώ ο φιλόλογος Νίκος Καραθανάσης τονίζει: «Αν δεν αποσυρθούν οι σκηνές που θα παρουσιάζουν το γάμο των δύο αντρών θα προβώ σε μήνυση κατά του σεναριογράφου, του σκηνοθέτη και του καναλιού. Έχουμε χάσει κάθε ήθος και αξιοπρέπεια. Πρέπει να σταματήσουν να θυσιάζονται οι αξίες στο βωμό της τηλεθέασης και του κέρδους. Ως εδώ…».

Και δεν είναι μόνο αυτές οι αντιδράσεις που έχουν προκληθεί με την εξέλιξη της σειράς.

Ήδη στα γραφεία μας έχουν φτάσει πληροφορίες που θέλουν πολλοί σύλλογοι και εκκλησιαστικοί φορείς να ζητούν την εισαγγελική παρέμβαση, ώστε να σταματήσουν τις σκηνές του γάμου του gay ζευγαριού. Κάτι που φαίνεται να δημιουργεί πονοκέφαλο στους ανθρώπους του καναλιού, οι οποίοι πόνταραν πολλά στην πρωτοτυπία αυτή του σεναρίου.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο θέμα αναμένεται να μας απασχολήσει και στη συνέχεια καθώς φαίνεται η ιδιοσυγκρασία του Έλληνα τηλεθεατή να μην σηκώνει ξενόφερτες ιδέες...

ΠΗΓΗ